• Marilyn Café s.r.o. úspešná v Olomouci

      • 27.01.2018 20:57
      • Cvičná firma Marilyn Café s.r.o. opať bodovala na medzinárodnom veľtrhu cvičných firiem v Olomouci. Svoje kvality obhájila v konkurenci cvičných firiem z Čiech, Moldavska, Rumunska a Ruska. A slovenské firmy boli veľmi úspešné.
      • Firmu Marilyn Café založili v roku 2016 žiačky odboru pracovník marketingu so zameraním obchod pod pedagogickým a odborným vedením učiteľky Anny Kiapešovej. Tím Marilyn Café profesijne spolupracuje s Romanom Florekom, zakladateľom a majiteľom unikátneho múzea kávy v Európe Oravakafé. Firma so svojím kávovým produktom úspešne obstála na veľtrhu v Ostrave, kde získala prvenstvo ako najlepšia cvičná firma a svoje kvality potvrdila aj v silnej konkerencii cvičných firiem na veľtrhu v Olomouci. Slovenské firmy ovládli Obchodnú galériu Šantovka, kde sa absolútnym víťazom stala Hlásna trúba s.r.o. zo Senca, Marilyn Café bola druhou najlepšou firmou. Dievčatá si nakoniec odniesli až 9 úžasných ocenení.

        Dve brondzové umiestenia v kategóriách najlepší maskot a najlepšia firma podľa hodnotení pedagógov. Štyri strieborné miesta v kategóriách najlepšia komunikácia v slovenskom jazyku, najlepší leták, najlepší stánok a najlepšia firma veľtrhu. Tri zlaté ceny v kategóriách najlepšie video, najlepší katalóg a the Best female representative, kde získala prvenstvo Martina Trnková (III.C).

        Rock it out in Prague, girls!

      • Naspäť na zoznam článkov