• Prvý štvrťrok v športových súťažiach

      • 29.11.2018 08:32
      • Športové súťaže aj tento školský rok odštartovala atletika. Naše dievčatá získali tri 3. miesta (vrh guľou - Lucia Nehilová, švédska štafeta -Bartková, Bukasová, Kováčiková a Žuffová) a aj v celkovom hodnotení družstiev skončili na peknom 3. mieste z 8 družstiev. Body okrem už vyššie menovaných pomohli zbierať aj Pavkovčeková (I.E), Čonková, Rádiová (I.F), Šmátralová (II.D), Kubalová (II.A), Urbanová (III.C), Mičudová (IV.AB).
      •  

        Nasledovalo OK vo futsale chlapcov. Našu školu reprezentovali družstvo v zložení: Fašanok, Paukovček (obaja I.A), Granát (II.A), Iľanovský (III.A), Feketík, Trnovský (obaja III.D), Gulaša, Ondruš (obaja III.F), Bielik, Tatár (V.A). Napriek dobrému výkonu si postup zo skupiny nevybojovali.

         

        V novembri sme sa zúčastnili OK v bedmintone dievčat a chlapcov. Dievčatá (Kováčiková a Žuffová, obe II.A) po bojovnom výkone skončili 4., súťaž chlapcov bola veľmi vyrovnaná. Našej dvojici (Gulaša, III.F a Havlík V.B), po štvorročnom kraľovaní v okrese, nakoniec tesne ušiel postup na krajské kolo a obsadili 2. miesto.

         

        V novembri sa konalo aj OK vo florbale dievčat. Naše dievčatá ani raz neprehrali a z 8 družstiev si nakoniec odniesli 3. miesto. Naše farby hájili: Labašková, Matejková (obe I.C), Bartková (I.G), Kováčiková (II.A), Krajčírová (II.D)Duchovná (III.A), Nehilová, Urbanová (obe III.C), Dideková, Mičudová, Štefániková (IV.AB).

         

        Za vzornú reprezentáciu všetkým ďakujeme.

      • Naspäť na zoznam článkov