• Cvičná firma Plejsi, s. r. o. - úspešná na medzinárodnom veľtrhu fiktívnych firiem v Olomouci

      • 28.01.2019 12:49
      • Žiačky III.C PM, Katarína Brziaková, Janka Klincková, Monika Krčulová, Saskia Povolná, Lucia Nehilová, Silvia Šuleková, Alexandra Šupalová, Lucia Mellová, boli  úspešné so svojou cvičnou firmou Plejsi, s. r. o. na Medzinárodnom veľtrhu cvičných firiem v Olomouci.
      • Počas veľtrhu v dňoch 24 -25.1.2019 sa súťažilo v 12  súťažných častiach, kde firma Plejsi, s. r. o.  získala 4 prvé umiestnenia za katalóg, za reklamný nápad, za najlepšiu predajkyňu (Janka Klincková) a za biznis plán,  6 druhých umiestnení za spot, za prezentáciu elektronickej prezentácie, za samotnú elektronickú prezentáciu,  za komunikáciu v anglickom jazyku (Lucia Nehilová, Silvia Šuleková), za stánok, a 3 tretie umiestnenia za logo, za vizitku, a za cenu verejnosti.

         

        Členov hodnotiacej komisie mimoriadne oslovila naša súťaž o reálny víkendový pobyt pre dve osoby s polpenziou a voľným vstupom do vellness v hoteli Plejsy v Krompachoch počas konania sa MS v ľadovom hokeji v Košiciach.  Pred slávnostným vyhodnotením sme losovali šťastného výhercu.

         

        Veľké poďakovanie patrí pani Michaele Rigdovej - manažérke hotela Plejsy, ktorá našu  činnosť podporila materiálne aj finančne a taktiež vedeniu školy za vytvorenie podmienok k tomu aby sme sa súťaže mohli zúčastniť. Taktiež poďakovanie patrí aj žiakom III.C PM Tomášovi Magerovi, Timotejovi Luptákovi, Leovi Lisému, Monike Mellové a Lucii Ortcykrovej za ich prácu počas príprav na veľtrh. 

         

      • Naspäť na zoznam článkov