• Odborná exkurzia v tatranských hoteloch.

      • 01.10.2019 11:18
      • Žiaci 3. ročníka Hotelovej akadémie a 2.ročníka aranžér sa zúčastnili exkurzie  v rámci odborných predmetov TOB, OXH a OVY ARN s odbornou učiteľkou Mgr. Ruženou Baranovou a MOV Bc. Jankou Kozemčákovou.

      • Navštívili sme exkluzívny GRAND HOTEL KEMPINSKI ***** ktorý, ponúka najvyšší štandard ubytovania vo svojich luxusne zariadených izbách. Hotel je predurčený najmä pre solventnú a zahraničnú klientelu. V rámci exkurzie nám zrealizovali prednášku, ktorá bola na vysokej profesionálnej a odbornej úrovni s výkladom o histórií a vzniku hotela, štandardov pre ubytovacie služby, osobitne pre ubytovanie diplomatických návštev, stravovacie službya poskytovanie starostlivosti o hosťa od príchodu do hotela až po ukončenie pobytu hosťa.

         

        Žiaci odboru aranžér sa zaujímali o výzdobu v hoteli, ktorú im zabezpečuje firma Viktor a stará sa o sezónnu a tematickú výzdobu hotela. Druhý hotel sme navštívili  moderný HOTEL PANORAMA RESORT**** ktorý, nám poskytol nádherné výhľady na štíty Vysokých Tatier . Pracovník hotelového manažmentu nám priblížil prevádzku hotela s praktickou ukážkou ubytovacej časti a jednotlivých odbytových stredísk. Exkurzia obohatila našich žiakov nielen o cenné informácie a rady, ale aj o nezabudnuteľné a exkluzívne zážitky. Žiaci mali možnosť nahliadnuť do problematiky súčasnej doby hotelierstva ako byť úspešný.

        Touto cestou by sme sa chceli zároveň poďakovať pánovi Miroslavovi Hollému z Grand hotela Kempinski a pánovi Kristiánovi Stašíkovi z Hotela Panorama resort **** za veľmi ochotný a ústretový prístup a cenné informácie, ktoré nám boli ochotní poskytnúť.

      • Naspäť na zoznam článkov